A+ R A-

Njemački izbornik otkrio taktiku s kojom je postao prvak Europe

Izbornik novih europskih rukometnih prvaka Dagur Sigurdsson na svom je Twitter profilu objavio "master plan", taktiku s kojom je razbio Španjolsku u finalu Eura u Poljskoj. Njemačka je do pobjede stigla čudesnom igrom, pogotovo u obrani koja je u prvom poluvremenu primila tek šest golova. 

Opširnije...

Veselin Vujović: Španija nije zaslužila da igra u finalu

Znalo se da će, ko prođe našu grupu smrti, otići daleko na Euru u Poljskoj. To je uspjelo prije svih Njemačkoj, pa i Španiji. Nisam se nadao da će Nijemci otići do kraja, ali su kad se sve sabere zasluženo postali prvaci Evrope, rekao je za "Nezavisne" legendarni Veselin Vujović, aktuelni selektor rukometaša Slovenije i trener Zagreba.

Opširnije...

Brončani podigao Hercegovinu na noge: Cijeli Mostar dočekao Karačića

Nakon što su se u ponedjeljak vratili u Zagreb, tisuće navijača na Trgu bana Jelačića pozdravili su brončane rukometaše. Ipak, neki od sjajnih rukometaša imali su čak tri svečana dočeka. Igor Karačić bio je u Zagrebu, navijači su ga dočekali i u Splitu, a poseban doček organiziran je u rodnom mu Mostaru.

Opširnije...

Najljepša priča Eura - Ivan Stevanović

33-godišnji Ivan Stevanović na Euro je otišao potpuno nepoznat široj javnosti, a vratio se kao junak. Riječanin je na golu stvorio preduvjet da Hrvatska dogura do medalje. Mirko Alilović se, budimo iskreni, potpuno slomio, a Stevanović je uskočio i odradio ključne lopte, ali i utakmice za Hrvatsku. Poput one protiv Poljske, čuda pred 16 tisuća domaćih navijača. 

Opširnije...

Hrvatski pivot kao Superman; pogledajte potez utakmice

U susretu za brončano odličje, dobru minutažu dobio je pivot Krešimir Kozina i po onome što je pružio, u potpunosti ju je iskoristio.

Opširnije...