A+ R A-

RUKOMET IMA PRVOG HEROJA RIJA: Karol Bilecki za istoriju!

Sportski svijet klanja se rukometnom junaku. Prije šest godina ostao je bez oka u prijateljskom meču sa Hrvatskom. Pričalo se da neće nastaviti da igra, a i kako je igrao kada se vratio na teren, govorilo se da je kraj karijere blizu. Oko je dao u nacionalnom dresu, kao i srce.

Opširnije...

Danci prvi puta na vrhu, Francuska bez trećeg uzastopnog zlata

Francuska nije uspjela ono što nikome dosad nije pošlo za rukom - osvojiti treće uzastopno zlato. U finalu u Riju bolja je bila Danska koja je slavila 28:26. U završnici susreta Francuzi su pokušali nadoknaditi visoki zaostatak u kojem su se našli, došli su na gol minusa, ali Danska je ipak izdržala i slavila.

Opširnije...

STRUČNA ANALIZA RUKOMETNOG DEBAKLA Ovo je neuspjeh, ali pretjerano je tražiti Babićevu smjenu

Pristup i želja naših rukometaša nisu bili upitni. Najbolje su to pokazali u završnici kada su 4 minute prije kraja uspjeli ući u egal, ali tada su platili danak lošeg ulaska u utakmicu pri čemu smo Poljacima dozvolili da se razmašu.

Opširnije...

VIDEO: NEVIĐENI ŠOK ZA NJEMAČKU Legendarni Narcisse u zadnjoj sekundi odveo Francuze u finale

Dvostruki olimpijski pobjednici Francuzi izborili su plasman u treće uzastopno finale olimpijskih igara nakon što su u polufinalu pobijedili njemačke rukometaše 29-28 (16-13).

Opširnije...

Dvije krive Babićeve taktičke odluke dotukle Hrvatsku u Riju!

Hrvatska rukometna reprezentacija oprostila se od Olimpijskih igara u Riju porazom od Poljske u četvrtfinalu, u utakmici u kojoj izbornik Željko Babić nije donio najbolje moguće odluke.

Opširnije...