A+ R A-

Karačić: "Draga mi je ova titula", Dibirov: "Rukomet je moj život"

Vardar je u dvije infarktne završnice izašao kao pobjednik i prvo u polufinalu svladao Barcelonu, a onda u finalu i PSG, glavne favorite za osvajanje titule prvaka Europe...

Opširnije...

IHF stavlja sol na ranu Hrvatima: Ono što je Hrvatima noćna mora, njima je trenutak za pamćenje

Svjetsko rukometno prvenstvo u Francuskoj, na kojem je Hrvatska osvojila četvrto mjesto, za nas je već završena tema. Analize su se napisale, podcrtano je sve dobro i loše s tog turnira, a dogodila se i smjena izbornika.

Opširnije...

LUDI DOČEK U LJUBLJANI! Vujović obećao slovenskim navijačima: ‘Iz Hrvatske se vraćamo sa zlatom!’

Slovenci su svoje rukometaše, nakon osvojene bronce, prve medalje sa svjetskog prvenstva, dočekali kao heroje. Prvi navijači ukazali su se još jučer u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso, a organizirani doček danas je za Vujovićevu momčad bio u središtu Ljubljane gdje se okupilo nekoliko tisuća navijača.

Opširnije...

S 40 na leđima nije umoran: Omeyer se ne želi oprostiti!

U Hrvatskoj se na spomen Thierryja Omeyera ljudi primaju za glavu. Svi još uvijek pamte što je francuska hobotnica godinama radila Ivanu Baliću, Blaženku Lackoviću i ostalim hrvatskim rukometašima na gotovo svim velikim natjecanjima. Francuzi su nas toliko puta zaustavili na korak do zlata, a uvijek, baš uvijek, crna mačka bio je veliki Titi.

Opširnije...

I SMIRENOG DOMAGOJA DUVNJAKA SU USPJELI IZBACITI IZ TAKTA 'Ovo je sramota! Mo’š mislit’ da će se u Hrvatskoj raspored krojiti prema nama!'

Domagoj Duvnjak nakon Norveške je bio utučen, ali nakon Slovenije je bio devastiran. 

Opširnije...