A+ R A-

Mandarić: Napravili smo iskorak od tri stepenice, a ne jedne

Izviđač je dobio prvi napad u produžetku, a imali su i igrača više. Ipak u toj poziciji mi pravimo 2 razlike, a tu smo ostali psihički jaki i prelomili meč, istaknuo je Bernard Mandarić ključni detalj.

Opširnije...

UO RK Izviđač CO: Zahtjevamo ukidanje instituta Komesara

Upravni odbor RK Izviđač Central osiguranje nakon događanja na finalnoj utakmici KUP-a Bosne i Hercegovine u rukometu između HMRK Zrinjski i RK Izviđač Central osiguranje u kome je RK Izviđač Central osiguranje teško i brutalno oštećen oglašava se pripćenjem za javnost.

Opširnije...

Finale KUPA u Mostaru, režija koje se ne bi postidjeli ni najveći svjetski režiseri

Nakon utakmice finala KUP.a Bosne i Hercegovine, strasti se ne smiriju. Portalu Svijet Rukometa pristiglo je i saopštenje rukometnog kluba Izviđač iz Ljubuškog koje prenosimo u cjelosti.

Opširnije...

Zrinjski osvajač KUP-a Bosne i Hercegovine

Rukometaši Zrinjskog u finalnom susretu KUP-a Bosne i Hercegovine slavili su protiv ekipe Izviđača rezultatom 33:31.

Opširnije...

Izviđač slavio protiv Maglaja za finale KUP-a BiH

U drugom polufinalnom susretu završnice KUP-a Bosne i Hercegovine koja se ovog vikenda odigrava u Mostaru, rukometaši Izviđača slavili su protiv ekipe Maglaja, rezultatom 38:31 (19:16).

Opširnije...

HMRK Zrinjski prvi finalista KUP-a Bosne i Hercegovine

U prvom polufinalnom susretu rukometnog KUP-a Bosne i Hercegovine, rukometaši Zrinjskog slavili su protiv ekipe Borca, rezultatom 30:25 (15:11).

Opširnije...

Mandarić: Dobili smo sve tri ekipe kući, ne trebamo sumnjati u sebe

Sve protivnike koji igraju F4 turnir smo dobili kod kuće. Nemamo se čega bojati, idemo odigrati najbolje što možemo, siguran je u suigrače kapetan Zrinjskog Bernard Mandarić.

Opširnije...

Mostar spreman za rukometni spektakl

Mostarski sportaši u mjesecu svibnju zabilježili su velike rezultate, a rukometaši Zrinjskog se nadaju kako će nastaviti taj sjajni niz ovoga vikenda na završnici Kupa BiH, čiji je domaćin upravo Mostar, piše Fena.

Opširnije...