A+ R A-

Poznati polufinalni parovi rukometnog Kupa BiH

Rukometaši Borca i Izviđača upisali su pobjede u petom kolu Lige za prvaka BiH. Borac je u Banjoj Luci pobijedio Konjuh s 31:24, dok je Izviđač u Ljubuškom savladao Vogošću sa 41:31.

Opširnije...

HŽRK Grude: Saopštenje za javnost

Zbog istinitog informiranja javnosti i želje za utvrđivanje razloga za odluku o neodigravanu završnice KUP-a BiH za rukometašice za sezonu 2016/2017 HŽRK Grude donosi 

Opširnije...

Saopštenje ŽRK Krivaja Zavidovići: Afera završnice KUP 2017

Bura oko neorganizacije završnog turnira KUP-a Bosne i Hercegovine za rukometašice, ne stišava se. Jutros je na meil redakcije portala Svijet Rukometa, pristiglo saopštenje ŽRK Krivaja iz Zavidovića, koji je ujedno i trebao biti domaćin završnog turnira.

Opširnije...

Skandalozno: Otkazana završnica KUP-a BiH za rukometašice

Nakon nekoliko dana iščekivanja službenih informacija o domaćinu Završnice KUP-a Bosne i Hercegovine za rukometašice, večeras nam je potvrđeno da ista neće biti odigrana. Naime, komesar takmičenja gospodin Zdenko Alpeza obratio se saopštenjem koje vam prenosimo u cjelosti. Opširnije...

Apsurdistan: Završnica KUP-a dovedena pod znak pitanja

Kada smo pomislili da je riješena dilema oko organizatora Završnice KUP-a Bosne i Hercegovine za rukometašice, izgleda da ista neće biti odigrana. Završnica KUP-a dovedena je pod znak pitanja, iako je  ŽRK Krivaja iz Zavidovića prihvatio domaćinstvo istog, a koji se trebao odigrati narednog vikenda, 20. i 21. 5. 2017. godine. 

Opširnije...

Zavidovići domaćin završnice KUP-a za rukometašice

Ženski rukometni klub Krivaja i grad Zavidovići prihvatili su domaćinstvo završnice KUP-a Bosne i Hercegovine u ženskoj konkurenciji za sezonu 2016/2017. Još se samo očekuje i službena potvrda od strane komesara takmičenja.

Opširnije...

Mostar domaćin završnice KUP-a za rukometaše

Rukometni klub Zrinjski iz Mostara i grad Mostar domaćini su završnice KUP-a Bosne i Hercegovine u muškoj konkurenciji za sezonu 2016/2017., objavljeno je na službenoj stranici Mostarskog kluba.

Opširnije...

Da li će Zavidovići sačuvati obraz Rukometnog saveza BiH

Završnica Kupa BiH za rukometašice, prema kalendaru RS BiH, trebala bi se održati 20. i 21. maja, a domaćin turnira još nije poznat. U završnicu su se planirale ekipe Gruda, Jedinstva AtlasRelaxa iz Tuzle, Krivaje iz Zavidovića i Ilidže.

Opširnije...