A+ R A-

UO RK Izviđač CO: Zahtjevamo ukidanje instituta Komesara

Upravni odbor RK Izviđač Central osiguranje nakon događanja na finalnoj utakmici KUP-a Bosne i Hercegovine u rukometu između HMRK Zrinjski i RK Izviđač Central osiguranje u kome je RK Izviđač Central osiguranje teško i brutalno oštećen oglašava se pripćenjem za javnost.

Frapirani smo i zaprepašteni načinom i postupcima na koji je naš Klub grubo oštećen u finalnoj utakmici KUP-a BiH u rukometu origranoj 04.06.2017. godine u Mostaru i povodom toga donosimo sljedeće:

1. Tražimo od povjerenika natjecanja da nam što hitnije dostavi integralnu snimku (u sirovom obliku) rukometne utakmice finala Kupa BiH između HMRK Zrinjski i RK Izviđač Central osiguranje, odigrane 04.06.2017. godine u Mostaru.

2. Donosimo odluku da svi članovi koji su delegirani u organe Rukometnog saveza Herceg Bosne ispred RK Izviđač Central osiguranje podnesu kolektivne ostavke na sve funkcije u organima i tijelima ovog saveza.

3. Traži preispitivanje legalnosti udruživanja Rukometnog saveza Herceg Bosne u rukometni savez Federacije BiH zbog donesenih odluka koje nisu verificirane na Skupštini RS HB.

4. Zahtjevamo ukidanje instituta Povjerenika (Komesara) natjecanja i uvođenje Komisije koja bi delegiranje službenih osoba obavljala žrijebanjem.

Upravni odbor RK Izviđač Central osiguranje.