A+ R A-

Rukomet u srcu: Završena je još jedna lijepa rukometna priča!

Uručenjem priznanja najboljim pojedincima i podjelom pehara najuspješnijim ekipama, danas je u Maglaju, u Gradskoj sportskoj dvorani, završen 4. po redu Međunarodni rukometni turnir „Rukomet u srcu“ Zavidovići, Žepče, Maglaj 2017.

Opširnije...

Rukomet u srcu: Izviđač prvi finalista u kategoriji 2000. godište, Izviđač i Kozara MP u finalu 2002. godište

U prvom polufinalnom susretu selekcije 2000. Godište, 4. Međunarodnog rukometnog turnira „Rukomet u Srcu“ Zavidovići, Žepče, Maglaj 2017 snage su odmjerile ekipe RK Izviđač i RK Vardar. Slavila je ekipa Izviđača rezultatom 28:19 (15:10).

Opširnije...

Drugog dana turnira "Rukomet u srcu" kompletirana grupna faza

Drugog takmičarskog dana 4. Međunarodnog rukometnog turnira „Rukomet u srcu“ Zavidovići, Žepče, Maglaj 20017, kompletirani su susreti u grupama. 

Opširnije...

Zvanično otvoren 4. Međunarodni rukometni turnir "Rukomet u srcu"

Zavidovići, Žepče i Maglaj, tri grada na obalama rijeke Bosne, domaćini su 4. Međunarodnom rukometnom turniru „Rukomet u srcu“ 2017.  

Opširnije...

U Žepču održana press konferencija povodom turnira "Rukomet u srcu"

Narednog vikenda, Zavidovići, Žepče i Maglaj domaćini su četvrtom po redu Međunarodnom rukometnom turniru „Rukomet u srcu“, pa je povodom toga u prostorima RK Žepče održana press konferencija. Novinarima su se obratili voditelji turnira Haris Galijašević, Darko Andrijević i Ismir Brkić komesar turnira i EHF delegat Vladimir Jović te predstavnici sve tri škole rukometa Faris Čolaković, Stjepan Keškić i Benjamin Brkić.

Opširnije...

Zavidovići, Žepče i Maglaj su spremni za 4. Međunarodni rukometni turnir "Rukomet u srcu"!

Narednog vikenda, tačnije u dane, petak, subotu i nedelju, rukometna mladost regiona okupit će se na četvrtom po redu Međunarodnom rukometnom turniru „Rukomet u srcu“ Zavidovići, Žepče, Maglaj 2017. 

Opširnije...

Slovenija pobjednik međunarodnog rukometnog turnira u Bugojnu

Rukometaši Slovenije osvojili su titulu pobjednika na 5. međunarodnom rukometnom turniru u Bugojnu "Rukomet je moja budućnost".

Opširnije...

Rukometni turnir Visko 2017: Pobjednici turnira dječaci beogradskog RK Rakovica

U Visokom je minule sedmice održan Prvi međunarodni uskrsni rukometni turnir za dječake rođene 2004. i mlađe, pod nazivom „Visko 2017“, a prvo mjesto osvojiola je ekipa Rakovice iz Beograda.

Opširnije...