A+ R A-

Počeo 49. međunarodni TV turnir šampiona "Doboj 2017"

U Doboju je danas počeo 49. Medunarodni TV turnir šampiona u rukometu na kojem ce do 19. avgusta snage odmjeriti osam klubova iz Francuske, Belgije, Rusije, Slovačke, Danske, Švajcarske i BiH.

Opširnije...

RK Kozara MP: Saopštene za javnost

Na adresu našeg portala pristiglo je saopštenje za javnost od strane Rukometnog kluba Kozara Mlijekoprodukt koje prenosimo u cjelosti.

Opširnije...

Rukometaši Krivaje startali sa pripremama za narednu sezonu

Rukometaši Krivaje iz Zavidovića nakon ljetne pauze, danas su i službeno startali sa pripremama za narednu sezonu. Prisutnim rukometašima u Gradskoj sportskoj dvorani u Zavidovićima obratili su se predsjednik kluba, sportski direktor i novoizabrani trener.

Opširnije...

Sifet Hajdić dnevno prepješači i 40 kilometara da bi došao na rukometni trening

Priča o Sifetu Hajdiću (17) je priča o velikoj ljubavi, trudu, volji i upornosti.

Opširnije...

RK Čelik se priprema za sezonu u Prvoj ligi FBiH

Nakon ispadanja iz Premijer lige u narednoj sezoni ih očekuje takmičenje u okviru Prve federalne lige. Kako bi izbjegli situaciju da Zenica ima dva federalna ligaša, škola rukometa Čelik-juniori i rukometni klub Čelik dogovorili su zajednički nastup i saradnju na stvaranju jakog tima.

Opširnije...

Evropski pokret u BiH: Proslavljeni rukometaš Jasmin Mrkonja jedan od dobitnika nagrade

U Cazinu je jučer održana svečana akademija "Dan i mjeseci Evrope u BiH – Cazin 2017" koju tradicionalno organizuje Evropski pokret u BiH, a na kojoj su dodijeljene brojne nagrade najzaslužnijim pojedincima i kolektivitetima koji su svojim radom dali doprinos uspjehu evropskih integracija BiH. 

Opširnije...

Svetlana Kitić otvara 49. izdanje rukometnog turnira u Doboju

Proslavljena rukometašica Svetlana Kitić svečano će otvoriti 49. međunarodni rukometni TV turnir šampiona "Doboj 2017", 15. augusta u 17 sati.

Opširnije...

RK Čelik: Gasi li se zenički rukomet?

Rukometni klub Čelik Zenica, dostavio je saopštenje za javnost koje prenosimo u cjelosti. 

Opširnije...