A+ R A-

Rukometni klub Vogošća PH imenovao novog trenera!

Danas je u prostorijama RK Vogošća potpisan ugovor sa novim šefom stručnog štaba Senadom Skopljakom, koji će u narednom periodu mjenjati sadašnjeg trenera Daniela Riđića koji zbog porodičnih obaveza odlazi u Ameriku.

Opširnije...

Armin Marić: U Borcu m:tel zbog veličine Kluba i ambiciozne ekipe

Jedan od igrača koji je u ovom prelaznom periodu pojačao redove RK Borac m:tel je Armin Marić. Momak koji je među „crveno-plave“ došao iz Goražda, gdje je odličnim partijama skrenuo pažnju na sebe i zaslužio poziv šampiona BiH.

Opširnije...

Prolongiran početak takmičenja u Premijer ligi BiH

Početak takmičenje u Premijer ligi BiH prolongirano je za sedam dana, dogovoreno je na današnjem sastanku predstavnika klubova i rukovodstva Rukometnog saveza BiH u Sarajevu.

Opširnije...

Žikica Milosavljević: Jedna stvar me impresionirala dolaskom u Konjuh!

Odlaskom Bojana Unčanina u RK Borac, Uprava RK Konjuh brzo je morala reagovati ne bi li pronašla adekvatno trenersko ime koje bi vodilo klub u narednoj rukometnoj sezoni. I čini se da su u tome i uspjeli, barem rezultati u pripremnim utakmicama to govore.

Opširnije...

Srđan Mijatović: Naporan rad mora se isplatiti

Mladi lijevi bek Borca m:tel, Srđan Mijatović, veći dio priprema pred početak nove sezone propustio je zbog nastupa za reprezentaciju Srbije U19 na Svjetskom prvenstvu u Gruziji.

Opširnije...

O odgađanju početka rukometne Premijer lige BiH odlučuje Upravni odbor RSBiH

Iako se pojavila informacija da će se početak rukometne Premijer lige BiH odgoditi za sedam dana, to se zasad neće desiti.

Opširnije...

Odgođen start Premijer lige BiH za rukometaše

Start nove sezone Premijer liga Bosne i Hercegovine za rukometaše odgođen je za još sedam dana.

Opširnije...

RK Bosna Centrotrans u novu sezonu kreće pojačana sa BH Preventom: Novo-staro sponzorstvo

Euforija u Visokom oko Rukometnog kluba Bosna Centrotrans Visoko se ne stišava, a koliko se radi o ozbiljnoj i dobroj priči govori i podatak da iz dana u dan sve veći broj sponzora postaje partner kluba.

Opširnije...