A+ R A-

IHF stavlja sol na ranu Hrvatima: Ono što je Hrvatima noćna mora, njima je trenutak za pamćenje

Svjetsko rukometno prvenstvo u Francuskoj, na kojem je Hrvatska osvojila četvrto mjesto, za nas je već završena tema. Analize su se napisale, podcrtano je sve dobro i loše s tog turnira, a dogodila se i smjena izbornika.

Opširnije...

S 40 na leđima nije umoran: Omeyer se ne želi oprostiti!

U Hrvatskoj se na spomen Thierryja Omeyera ljudi primaju za glavu. Svi još uvijek pamte što je francuska hobotnica godinama radila Ivanu Baliću, Blaženku Lackoviću i ostalim hrvatskim rukometašima na gotovo svim velikim natjecanjima. Francuzi su nas toliko puta zaustavili na korak do zlata, a uvijek, baš uvijek, crna mačka bio je veliki Titi.

Opširnije...

LUDI DOČEK U LJUBLJANI! Vujović obećao slovenskim navijačima: ‘Iz Hrvatske se vraćamo sa zlatom!’

Slovenci su svoje rukometaše, nakon osvojene bronce, prve medalje sa svjetskog prvenstva, dočekali kao heroje. Prvi navijači ukazali su se još jučer u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso, a organizirani doček danas je za Vujovićevu momčad bio u središtu Ljubljane gdje se okupilo nekoliko tisuća navijača.

Opširnije...

I SMIRENOG DOMAGOJA DUVNJAKA SU USPJELI IZBACITI IZ TAKTA 'Ovo je sramota! Mo’š mislit’ da će se u Hrvatskoj raspored krojiti prema nama!'

Domagoj Duvnjak nakon Norveške je bio utučen, ali nakon Slovenije je bio devastiran. 

Opširnije...

LEGENDA YU RUKOMETA DALA KONAČAN SUD: ‘Hrvatska je ostala bez medalje posebno iz dva razloga’

Nekadašnji izbornik hrvatske rukometne reprezentacije i legendarni vratar Abas Arslanagić ocijenio je kako hrvatski igrači u srazu sa slovenskima u borbi za broncu na Europskom prevenstvu nisu imali ni igru niti osobu koja bi vodila momčad pa je poraz bio neizbježan.

Opširnije...

Guigou: "Tek kasnije razmislit ću o odlasku", Remili: "Imali smo misiju i ostvarili je"

Francuska je na vrhu svijeta, obranila je titulu svjetskog prvaka koju je osvojila u Dohi prije dvije godine. Do ove je došla bez izgubljenog boda...

Opširnije...