A+ R A-

KARABATIĆ IMA RIJEČI UTJEHE ZA HRVATSKU: Poruka najboljeg od najboljih nudi nadu za Kauboje

Francuski rukometni reprezentativac Nikola Karabatić osvrnuo se na novo svjetsko zlato, a u komentaru turnira kojem je njegova reprezentacija bila domaćin rekao i što misli o hrvatskoj izabranoj vrsti.

Kauboji su na ovom Svjetskom prvenstvu osvojili četvrto mjesto nakon što su propustili plasirati se u finale u utakmici protiv Norveške (promašeni sedmerac na kraju utakmice, poraz u produžetku), a potom u borbi za broncu upisali poraz od Slovenije (u ogledu u kojem su imali +8 u 40. minuti).

Turnir koji je završio u nedjelju potvrdio je Francusku kao najbolju svjetsku momčad, a Nikolu Karabatića kao njenog najkorisnijeg igrača. Francuz kojem je ovo četvrto svjetsko zlato kazao je za HRT.

“Za mene je ovo prvi put da ovako veliko natjecanje igram kod kuće, pred mojom obitelji, mojim navijačima. Svi su iščekivali zlato, imali smo puno pritiska i kad to uspiješ ostvariti, dobiti kod kuće pod tolikim pritiskom, sretan si. Još nisam svjestan što smo napravili”, kazao je Karabatić koji je ovako vidio rezultat hrvatskih rukometaša:

“Hrvatska je odlično odigrala, imala sve u rukama, no sport je takav i teško je tako izgubiti. Ne brinem zbog njih, znam da će Hrvatska i dalje dobro igrati.”

Sve o Svjetskom rukometnom prvenstvu pročitajte ovdje.

Izvor: Sportski.net