A+ R A-

Kopljar: Nigdje nije bilo tako 'zanimljivo' kao Srbiji 2012.

Teška skupina? Je, ali to je specifičnost Europskog prvenstva. Kakvu god grupu dobiješ, uvijek je teška. Ako tvoja i nije, ona s kojom se križaš u drugoj fazi sigurno jest, kaže Marko Kopljar (31).

Opširnije...

Reakcije Kauboja: 'Utakmica sa Srbijom će biti slična onoj u Beogradu po atmosferi, ali ovaj put će atmosfera ići nama u korist'

Među 16 najboljih reprezentacija Starog kontinenta nema laganog protivnika, ali još uvijek ostaje dojam da je skupina A u kojoj je Hrvatska ujedno i najteža skupina na prvenstvu. Igrači su zadovoljni ždrijebom i jednostavno je primjetiti da naši reprezentativci ne mogu dočekati izaći na parket Spaladium Arene.

Opširnije...

Červar: 'Sudbina je bila takva, nikada nisam previše kalkulirao, moramo igrati sa strašću'

"Sudbina je bila takva, nikada nisam previše kalkulirao. Moramo razmišljati o svojoj igri, ići korak po korak, to je najvažnije i najmudrije. Vjerujemo u sebe," kazao je izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar nakon ždrijeba skupina Europskog prvenstva koje će se od 12. do 28. siječnja 2018. održati u našoj zemlji. 

Opširnije...

Održan ždrijeb skupina za Europsko prvenstvo 2018. u Hrvatskoj

Na Europskom prvenstvu u siječnju 2018. godine za naslov europskog prvaka borit će se 16 reprezentacija. Skupine su izvučene na raskošnoj ceremoniji ždrijeba u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Opširnije...

Hrvatskoj kao domaćinu rukometnog EP-a prijeti brutalan ždrijeb!

Nakon što je posljednjih devet dana trenirala u Poreču, hrvatska rukometna reprezentacija uputila se u Zagreb kako bi u petak sudjelovala na ždrijebu skupina za Europsko prvenstvo. Našima prijeti mogućnost izvlačenja grozne grupe s Danskom, Norveškom i Slovenijom.

Opširnije...

Đukić: Ovo je prvi korak, cilj je plasman na Olimpijske igre

U Zagrebu će se danas obaviti žrijeb za Evropsko prvenstvo za rukometaše, koji će Crna Gora dočekati u trećem šeširu sa Srbijom, Norveškom i Češkom.

Opširnije...