A+ R A-

OBJAVLJEN DUGO OČEKIVANI POPIS HRVATSKE REPREZENTACIJE Evo na koje igrače Lino Červar računa osam mjeseci prije početka EURA u Hrvatskoj

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar objavio je u utorak popis od 26 igrača za reprezentativno okupljanje koje je zakazano za lipanj. Hrvatski rukometaši okupljaju se 13. lipnja u 9,00 sati ispred hotela Panorama u Zagrebu od kuda kreću put Poreča gdje će trenirati sve do 22. lipnja.

Opširnije...

POTRESI U HRVATSKOM PRVAKU Nakon smjene kapetana i trenera, pokrenut je disciplinski postupak protiv osam igrača, ali i kazne za baš sve!

Smjena kapetana PPD Zagreba zbog 'opće nediscipline’ nastavljena već trećom (!) smjenom trenera ove sezone: nakon Vujovića i Ivandije bivši je postao i Goluža.

Opširnije...

Slavko Goluža više nije trener Zagreba

Hrvatski rukometni prvak PPD Zagreb objavio je u utorak kako će u posljednjih pet prvenstvenih kola ove sezone momčad s klupe voditi Kasim Kamenica, iako je ovaj iskusni stručnjak trebao preuzeti dužnost trenera tek po završetku sezone. 

Opširnije...

Horvat ostao bez kapetanske vrpce zbog "lošeg stanja discipline u svlačionici"

Rukometaše PPD Zagreba u finalu Kupa Hrvatske kao kapetan predvodio je Igor Vori, a ne dugogodišnji kapetan Zlatko Horvat. Iz kluba je stiglo objašnjenje kako je do promjene došlo zbog lošeg stanja opće discipline... 

Opširnije...

ZAGREBAŠE ČEKAJU, KRV, ZNOJ I SUZE JER - KAMENI NE BALANSIRA Njegove metode neće svima leći, no, onaj koji želi uspjeti, ima jednostavan put

Direktor Ante Ančić rekao je uspjeh. I još je rekao da je u Brestu osvojeno četvrto mjesto među četiri, a to nije isto kao biti posljednji.

Opširnije...

RUKOMETAŠI HRVATSKE ZAVRŠILI S PRIPREMEMA U POREČU Červar zaključio: 'Nositi dres s grbom je velika privilegija, biti igrač reprezentacije nije za svakoga'

Hrvatska rukometna reprezentacija završila je u nedjelju prvi dio priprema pod vodstvom izbornika Line Červara u Poreču.

Opširnije...