A+ R A-

ROĐEN U NJEMAČKOJ, ZARAĐUJE U SLOVENIJI, ALI SANJA HRVATSKU 'Slovenci su me htjeli kupiti, ali od toga neće biti ništa!'

Rođen je u Njemačkoj. Sasvim slučajno. U Heppenheimu, jer “roditelji su živjeli nekoliko godina tamo”. Kad je imao tri, preselili su se “doma u Crikvenicu”. U grad u kojem će Kristian Bećiri, danas 23-godišnji pivot slovenskog Celja, napraviti prve rukometne korake.

Opširnije...

Veselin Vujović ispričao vic o tome kako je pobijedio Hrvate

Veselin Vujović neće biti izbornik Hrvatske, pa sada lako može pričati viceve o obezglavljenoj reprezentaciji.

Opširnije...

Vid Kavtičnik završio sezonu zbog teške ozljede protiv Hrvatske

Kapetan slovenske rukometne reprezentacije Vid Kavtičnik u dvoboju s Hrvatskom za brončano odličje na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj zaradio je tešku ozljedu zbog koje ranije završava sezonu...

Opširnije...

VUJOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: ‘Hrvati su bahati, uvjereni su da su u sportu bolji od svih, posebno od Slovenaca’

Bivši trener PPD Zagreba i aktualni izbornik rukometne reprezentacije Slovenije Veselin Vujović prema većini anketa najpoželjniji je nasljednik Željka Babića. Upravo je o tome progovorio za RTV Sloveniju.

Opširnije...

Slovenci ne puštaju Vujovića

Izbornik Slovenije Veselin Vujović produljio je ugovor do 2020. godine. Bivši trener PPD Zagreba planira ostati na klupi slovenske reprezentacije sve do kraja Olimpijskih igara u Tokiju 2020. 

Opširnije...

Veselin Vujović novi izbornik Slovenije: 'Nametnut ću svoj stil rada kao što sam nametnuo Zagrebu'

Upravni odbor slovenskog rukometnog saveza samo je potvrdio ono što se već otprije znalo. Veselin Vujović, trener PPD Zagreba, postao je i službeno novi izbornik Slovenije. Prije Vujovića stranac-izbornik bio je naš Zvonimir Serdarušić koji je vodio Sloveniju na Europskom prvenstvu u Austriji 2010. godine. Vujović će ostati i na klupi PPD Zagreba samo što sada neće biti slobodan kada je EHF vikend i neće moći ostati u klubu i raditi s mladima.

Opširnije...