A+ R A-

Evo što je rekao bijesni Vujović nakon slovenskog debakla u bitci za Hrvatsku

Diljem Europe se ovih dana igraju kvalifikacijske utakmice za rukometni EURO kojem je 2018. domaćin Hrvatska. U srijedu je tako najzanimljivija bila utakmica u Stožicama između Slovenije i Njemačke, a naši susjedi su pred deset tisuća gledatelja doživjeli pravi debakl te su izgubili 23:32 (12:19) i gotovo sigurno propustili šansu za prvo mjesto u skupini, iako će najvjerojatnije kao drugi izravno na završnicu u Hrvatsku.

Opširnije...

ROĐEN U NJEMAČKOJ, ZARAĐUJE U SLOVENIJI, ALI SANJA HRVATSKU 'Slovenci su me htjeli kupiti, ali od toga neće biti ništa!'

Rođen je u Njemačkoj. Sasvim slučajno. U Heppenheimu, jer “roditelji su živjeli nekoliko godina tamo”. Kad je imao tri, preselili su se “doma u Crikvenicu”. U grad u kojem će Kristian Bećiri, danas 23-godišnji pivot slovenskog Celja, napraviti prve rukometne korake.

Opširnije...

Veselin Vujović ispričao vic o tome kako je pobijedio Hrvate

Veselin Vujović neće biti izbornik Hrvatske, pa sada lako može pričati viceve o obezglavljenoj reprezentaciji.

Opširnije...

Vid Kavtičnik završio sezonu zbog teške ozljede protiv Hrvatske

Kapetan slovenske rukometne reprezentacije Vid Kavtičnik u dvoboju s Hrvatskom za brončano odličje na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj zaradio je tešku ozljedu zbog koje ranije završava sezonu...

Opširnije...

VUJOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: ‘Hrvati su bahati, uvjereni su da su u sportu bolji od svih, posebno od Slovenaca’

Bivši trener PPD Zagreba i aktualni izbornik rukometne reprezentacije Slovenije Veselin Vujović prema većini anketa najpoželjniji je nasljednik Željka Babića. Upravo je o tome progovorio za RTV Sloveniju.

Opširnije...

Slovenci ne puštaju Vujovića

Izbornik Slovenije Veselin Vujović produljio je ugovor do 2020. godine. Bivši trener PPD Zagreba planira ostati na klupi slovenske reprezentacije sve do kraja Olimpijskih igara u Tokiju 2020. 

Opširnije...