A+ R A-

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST: Rukovodstvo SEHA Gazprom lige obmanjuje javnost!

RK Borac m:tel odbacuje obrazloženje SEHA Gazprom lige da nije mogao obezbijedi garancije za prenose utakmica u HD rezoluciji i da je to jedan od razloga zbog kojeg se naš klub neće takmiči u ovoj ligi naredne sezone.

Opširnije...

Slučaj Borac, bumerang stanja u BiH rukometu

Bosna i Hercegovina od naredne sezone neće imati svog predstavnika u regionalnom rukometnom takmičenju SEHA liga. Odluka je to koja je saopćena prije nekoliko dana. Rukometna javnost u BiH ogorčena je ovakvim potezom čelnika SEHA lige, iako su iz Uprave aktuelnog prvaka BiH RK Borac M:tel uvjeravali BiH javnost, da su ostale samo još sitnice i da će Borac biti učesnik po mnogima najkvalitetnije rukometne lige u svijetu, to se na žalost nije desilo.

Opširnije...

SEHA: Borac m:tel nije ispunio uslove

Direktor SEHA lige Siniša Ostojić objasnio je razloge zbog kojih je banjalučki Borac m:tel ostao bez učešća u novoj sezoni 2017/18 regionalnog takmičenja u rukometu. 

Opširnije...

RK Borac m:tel sramno izostavljen iz SEHA Gazprom lige

RK Borac m:tel, šampion Bosne i Hercegovine, nekadašnji prvak Evrope i jedan od najuspješnijih sportskih kolektiva bivše Jugoslavije, u najmanju ruku ogorčen je odlukom rukovodstva SEHA Gazprom lige da, i pored ranijih obećanja da će biti učesnik ovog takmičenja naredne sezone, ipak bude izostavljen sa spiska učesnika ovog regionalnog takmičenja.

Opširnije...

SEHA liga bez BiH predstavnika

Najelitnije rukometno takmičenje u ovom dijelu Evrope, SEHA liga od naredne sezone neće imati predstavnike iz Bosne i Hercegovine. To je informacija koja je i službeno potvrđena danas.

Opširnije...

Izviđač i naredne sezone učesnik SEHA lige

Rukometni klub Izviđač iz Ljubuškog, trebao bi i naredne sezone biti učesnik regionalne rukometne lige (SEHA), bez obzira da li ove godine osvoji prvenstvo Bosne i Hercegovine. 

Opširnije...